Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Mirror's Edge

Διάβασα τις πρώτες κριτικές και παρόλο που δεν ήταν και άριστες σκέφτηκα «Αυτό το παιχνίδι φτιάχτηκε για μένα » αφού το έπαιξα και το τερμάτισα σχετικά γρήγορα ( ίσως και το μοναδικό του μειονέκτημα ) γέμισα με σκέψεις σχετικά όμως μόνο με το gameplay και όχι με το σενάριο το οποίο ήταν σχετικά απλό και ανούσιο. To gameplay ήταν φανταστικό και πολύ παραστατικό ενώ είσαι σε ένταση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πηδάς, τρέχεις, σκαρφαλώνεις, σπας και όλα αυτά σε πρώτο πρόσωπο. Πολύ κάνουν λόγο για τη δυσκολία του παιχνιδιού αλλά εγώ που δεν είμαι και κάνας τρομερός gamer το τερμάτισα σχετικά εύκολα και μάλιστα στο δυσκολότερο επίπεδο. Το μόνο πρόβλημα εδώ είναι μια ζαλάδα που προκαλεί αυτή η συνεχής έντασης τις πρώτες φορές που παίζεις αλλά μετά συνηθίζεις.
Η μουσική δεν είναι κάτι εξαιρετικό αλλά ταιριάζει απόλυτα με την ένταση και την ταχύτητα και μεγαλώνει την αγωνία του παίκτη
Το σενάριο είχε αρκετά καλές προθέσεις .Μια πόλη πλήρως οργανωμένη και μια ομάδα αγγελιοφόρων κατά του νόμου Ο παίκτης αναλαμβάνει έναν από αυτούς τους αγγελιοφόρους ( runners ), τη Faith. Έως εδώ όλα καλά, αλλά μετά το σενάριο γίνεται πολύ συνηθισμένο. Συλλαμβάνουν την αδερφή σου για ένα έγκλημα που δεν έκανε και ο σκοπός σου ; Να την σώσεις !!!

Οι απαιτήσεις σε hardware είναι προσιτές από σχεδόν όλους ,έκτος και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα physx για περισσότερες λεπτομέρειες .

Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε οπαδούς Prince of Persia και Matrix, αλλά και σε όλους όσους ψάχνουν ένα adventure γρήγορου ρυθμού !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου