Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Zante Wave Festival Videos



ΠΡΟΣΤΈΘΗΚΕ VIDEO ΑΠΌ ΤΟΥΣ S.L.G. , ΑΠΟ ΤΟΥΣ SHOW WHAT ΚΑΙ AΠΌ ΤΟΥΣ LAST STAND !!!


Όπως είπε και ο "παλμογράφος" , την Παρασκευή 10 Απριλίου διοργανώθηκε το χειμερινό Zante wave festival , με την συμμετοχή 7 συγκροτημάτων . Μας άφησαν άφωνους με τις επιδώσεις του και μας μετέφεραν την ενεργητικότητά τους. Παρακάτω θα βρείτε video από τη συναυλία :
















Το μόνο που δεν μου άρεσε , ήταν τα άσχετα video που έπαιζε ο προβολέας.

Υ.Γ Κάποιος blogger του Κυβερνοχώρου.

Ο ανώνημος μας υπενθύμισε ότι :

Καλό είναι να πούμε ότι το Zante wave Festival το διοργανώνει η πολιτιστική κίνηση Υάκινθος. Εκεί που κανείς δεν ενδιαφέρονταν για τις ανυσηχίες της νεων του νησιού και το μόνο που άκουγες ήταν λόγια και υποσχέσεις και καθόλου πράξη εμφανίστηκαν τα παιδιά απο την πολιτιστική κίνηση Υάκινθος για να δώσουν αυτή την ευκαιρία για έκφραση και δημιουργία. Η πολιτιστική κίνηση Υάκινθος δεν οργανώνει μόνο το Zante Wave Festival αλλά και εκδρομές στην ωραία φύση της Ζακύνθου αλλά και σεμινάρια πάνω στην Ψυχολογία και τη Φιλοσοφία γιατί είναι καιρός η νεολαία να αποκτήσει πραγματική κρίση για τον κόσμο που ζεί και όχι να ασχολείται με ανούσιες κριτικές που την οδηγούν στην ανωριμότητα.


8 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά, είχα πάει στο Rock Festival πέρσυ και ήταν όλοι τους υπέροχοι!
    Ειδικά οι SLG είχαν δώσει ρέστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδες οσον αφορα τους knight fight θα πρεπει να συμπληρωθει οτι τα παιδια δημιουργησαν το συγγροτημα μολις ενα μινα πριν το φεστιβαλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε , καταλαβαίνω το άγχος και την αγωνία των παιδιών (στο κάτω κάτω , παιδιά είναι και δεν θα έπρεπε να είχαν κριθεί) και γιαυτό πιστεύω ότι αν προσπαθήσουν , θα "σκίσουν" στο επόμενο Zante Wave festival ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό είναι να πούμε ότι το Zante wave Festival το διοργανώνει η πολιτιστική κίνηση Υάκινθος. Εκεί που κανείς δεν ενδιαφέρονταν για τις ανυσηχίες της νεων του νησιού και το μόνο που άκουγες ήταν λόγια και υποσχέσεις και καθόλου πράξη εμφανίστηκαν τα παιδιά απο την πολιτιστική κίνηση Υάκινθος για να δώσουν αυτή την ευκαιρία για έκφραση και δημιουργία. Η πολιτιστική κίνηση Υάκινθος δεν οργανώνει μόνο το Zante Wave Festival αλλά και εκδρομές στην ωραία φύση της Ζακύνθου αλλά και σεμινάρια πάνω στην Ψυχολογία και τη Φιλοσοφία γιατί είναι καιρός η νεολαία να αποκτήσει πραγματική κρίση για τον κόσμο που ζεί και όχι να ασχολείται με ανούσιες κριτικές που την οδηγούν στην ανωριμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ευχαριστούμε ανώνυμε που μας το υπενθύμισες , για να μάθουν και αυτοί που δεν ξέρουν ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ καλό το blog σας που προοωθεί τέτοιες εκδηλώσεις συγχαρητήρια.
    Μπράβο και στους SLG, τα παιδιά το αξίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. thank you guys...xwris esas miden sto piliko

    ΑπάντησηΔιαγραφή