Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Κάπνισμα




Θυμάστε την 1η Ιουλίου όπου η Ελλάδα και καλά θα έσβηνε το τσιγάρο σε όλους τους δημόσιους χώρους... λοιπόν νομίζω ότι ο συγκεκριμένος νόμος απέτυχε. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας κάνοντας μια βόλτα στην πόλη. Φυσικά υπάρχουν και κάποια εστιατόρια που έχουν ειδικό χώρο για καπνιστές όπου διαχωρίζεται με τοίχο(!!!) από το χώρο των μη καπνιστών. Αυτοί έχουν από εμένα πολλά συγχαρητήρια και ένα υπερτεράστιο μπράβο. Επίσης υπάρχουν μαγαζιά και εστιατόρια που απαγορεύεται εντελώς το κάπνισμα (ασχέτως άμα κανείς δεν το σέβεται αυτό). Και τέλος υπάρχουν πολλά μαγαζιά και εστιατόρια που ο νομός για το κάπνισμα από το ένα αυτί μπήκε και από το άλλο βγήκε.

2 σχόλια:

  1. o nomos afhnei sta magazia peri8wrio alla na einai gia kapnizontes kai alla na mhn einai...ma8ainoume prwta kala to nomo kai meta grafoume agaphtoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν κάνω λάθος , πρέπει να υπάρχει κάποια πινακίδα που να λέει αν είναι για καπνίζονται ή μη , γιατί αλλιώς θα το κάνανε όλοι (οι ιδιοκτήτες) για καπνίζοντες και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή