Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Across The Universe



Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο πείραμα ,κάποια αποστολή διαστημοπλοίου ή κάτι άλλο σχετικό με το διάστημα. Είναι απλώς μια ταινία -η οποία δεν αναφέρεται στο διάστημα , ούτε σε εξωγήινους, ούτε τίποτα άλλο σχετικό- την οποία ανακάλυψα στο YouTube εντελώς τυχαία. Πρόκειται για το αντίστοιχο Mamma Mia των Beatles. Όχι, δε γυρίστηκε το 70 άλλα το 2007. Ακόμα και αν δεν είστε οπαδοί των Beatles πιστεύω ότι θα σας αρέσει γιατί πρόκειται για μια καλοστημένη ερωτική ιστορία πολύ καλύτερη από αυτή του Twillight ή του High School Musical. Εγώ που την είδα "έπαθα πλάκα" . Πραγματικά μου άρεσε πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ. Μπαίνει στο top ten μου , ανάμεσά σε τέρατα όπως Kill Bill, Lord of the Rings, Matrix, Star Wars , Inglorious Basterds (η νέα ταινία του Tarantino).

Τέλος πάντων , που καταλήγουμε;;; ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ.

Το πρώτο μέρος της :

Η συνέχεια στο youtube ;)

2 σχόλια:

  1. xaxaxa....oles oi movies (star wars,lord of the rings,...)einai fantasias kai adveture ...ti doulia exei eki to across the universe???xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πλάκα πλάκα δίκιο έχει, είναι όλες φαντασίας, και η μία χειρότερη από την άλλη, έβαλες τις δύο χειρότερες δουλειές του Ταραντίνο, το Μάτρξ (περιπέτια), το Star Wars (έλεος) και τον Άρχοντα... Βάλε εκεί κάνα Pulp Fiction, Vernita Green, Apocalypse Now, The Taxi Driver, γιατί η ταινία αυτή το αξίζει να βρίσκετε στις καλές. Είναι φαναστηκή δουλειά, και έκτος από την ιστορία με τους Beatles και το χαβαλέ, κάποιος θα πρέπει να επικεντρωθεί στα κοινωνικά μυνήματα που περνάει αυτή η ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή