Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Zante Wave Festival 2010

Λοιπόν, λοιπόν. Το μόνο σίγουρο είναι πως άργησα να κάνω αυτήν την ανάρτηση και ζητώ συγγνώμη. Υπήρξαν αρκετά προβλήματα (κυρίως με τα βίντεο, τα οποία τελικά δεν θα ανεβάσω). Επίσης η έλλειψη ελεύθερου χρόνου (τέλος β' τρίμηνου είναι εκτός των άλλων) έκανε τα πράγματα ακόμα δυσκολότερα. Τέλος πάντων "Κάλιο αργά παρά ποτέ".

Λοιπόν αρκετά με τους δικαιολογίες τώρα ας πάμε στο ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ που δεν είναι άλλο από το Zante Wave Festival 2010. Μαζευτήκαμε λοιπόν στο "Μουσικό" (μια μεγάλη παρέα) και περιμέναμε για το πρώτο συγκρότημα που θα έβγαινε στο "πλατό". Αυτοί δεν ήταν άλλοι από τους SHOW WHAT όπου έδωσαν μια καταπληκτική παράσταση και έμενα (προσωπικά) μου φάνηκαν πιο ενωμένοι από ποτέ. Μετά τους SHOW WHAT ήρθαν οι RESERVOIR DOGS που ήταν Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Ι! Μετά από αυτούς στη σκηνή εμφανιστήκαν οι THE WAVE που ήταν ουσιαστικά μια ανασυγκρότηση των KNIGHT FIGHT που είχαν μια πολύ αξιοπρεπή παρουσία. Μετά μας μάγεψαν (όπως πάντα) οι Living Force με το φοβερό come back του Φώτη. Ύστερα βγήκαν οι Iron Heaven με μια πολύ αισθητή παρουσία. Και για το φινάλε...ΟΙ DAY DREAMERS, οι όποιοι δυστυχώς αντιμετώπιζαν πολλές δυσκολίες. Καταρχάς είχαν δυο σημαντικές απουσίες και σαν να μην έφτανε αυτό υπήρχαν και τεχνικά προβλήματα. Παρόλα αυτά έπαιξαν πολύ καλά και από έμενα ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο στον κιθαρίστα τους ο οποίος ήταν απλά καταπληκτικός, ιδιαίτερα στο Iron Man των Blckk Sabbath. Αυτά για φέτος! Α! και να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε την πολιτιστική κίνηση Υάκινθος που διοργανώνει δυο φορές το χρόνο αυτό το καταπληκτικό Festival. Ένα ευχαριστώ αξίζουν και όλοι οι χορηγοί αλλά σίγουρα και τα παιδιά που έπαιξαν.


ΥΓ S.L.G. το καλοκαίρι ελπίζουμε να σας δούμε.

2 σχόλια:

  1. fetos pws kai den exei analytika sxolia gia tin ka8e mpanta...a!o uakinthos egine poluxwros pia dn einai politistiki kinisi...to 3erw eimai spastikia!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oi illusions gamhsan!!
    nikos dimitris sta8is triantafulos 4 eveeeeeeerrr!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή